Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε Γάζι και Κρουσώνα


Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτοστρώσεων του οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, πρόκειται να πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου σε οδούς του Γαζίου και του Κρουσώνα.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες οδούς της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, καθώς επίσης και στον κεντρικό δρόμο του οικισμού του Κρουσώνα, μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, με στόχο να αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο των περιοχών που έχει υποστεί φθορές, αλλά και να βελτιωθούν οι συνθήκες οδικής ασφάλειας για τους διερχόμενους οδηγούς.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε τη σχετική σύμβαση και σε δηλώσεις του τόνισε: «Προχωράμε σε νέες εργασίες βελτίωσης των συνθηκών οδικής ασφάλειας στο Δήμο μας, σε εργασίες που αναβαθμίζουν αισθητά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας. Αυτοί οι στόχοι ήταν και παραμένουν ψηλά στις προτεραιότητές μας και παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, καταφέρνουμε με τους κατάλληλους χειρισμούς να πετυχαίνουμε αρκετά θετικά αποτελέσματα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη, για την καθοριστική συμβολή τους και να συγχαρώ τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, τους Προέδρους Γαζίου και Κρουσώνα, Γιάννη Κοτσυφό και Φώτη Τρυπιδάκη, όλα τα μέλη των τοπικών συμβουλίων, τον συντοπίτη μας Γιάννη Βουλγαράκη, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσία για το πολύ καλό αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας».


Οι εργασίες χρηματοδοτούνται από το Π.Δ.Ε. και από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.