Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τι είδε ο Σταύρος Αρναουτάκης στην Αγία Πελαγία;


Προσκεκλημένος των τοπικών φορέων της Αγίας Πελαγίας ήταν προχθές το βράδυ ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης,  ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συνεργάτες τους, είδαν από κοντά το αποτέλεσμα του νυχτερινού φωτισμού του κόλπου.
Και η επίσκεψη έβγαλε και είδηση, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Σταύρος Αρναουτάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης και το έργο προστασίας και επέκτασης του κόλπου της Αγίας Πελαγίας, ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή.


Στην παρέα με Περιφερειάρχη και Δήμαρχο ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη και Δημήτρης Ανδρουλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Ξυλούρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γιώργος Πεδιώτης, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Μανόλης Κληρονόμος, το μέλος του Δ.Σ. της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Γιάννης Σταματάκης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Όσο για το μενού του δείπνου, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι περιλάμβανε, σίγουρα όμως από αυτό δεν θα έλειπε οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές!