Πλουμή - Παραγιουδάκης

LIONS η μεγαλύτερη ανθρωπιστική Οργάνωση στον Κόσμο


Οι LIONS της Ελλάδος και Κύπρου , από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν άμεσα και βρέθηκαν κοντά στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές και θανατηφόρες πυρκαγιές.

Το ενδιαφέρον και η έμπρακτη συμπαράσταση των Lions δεν προήλθε μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από τους Lions του εξωτερικού.

Η Κεντρική Διοίκηση των Lions μέσω του ιδρύματος LCIF ( Lions Clubs International Foundation) έστειλαν οικονομική βοήθεια 10.000,00 USD $ .

Οι LIONS του Θέματος 117Β ( Βορείου Ελλάδος και Κύπρου) , ενημέρωσαν ότι συγκεντρώνουν και θα στείλουν άμεσα υλική και οικονομική βοήθεια.

Οι LIONS του Θέματος 124 της Ρουμανίας έστειλαν οικονομική βοήθεια 5.000 €

Ο Κυβερνήτης των LIONS του Θέματος 117 Α (Noτίου Ελλάδας και Νήσων ) Κωνσταντίνος Λυμπέρης, επισκέφθηκε δύο φορές τις περιοχές που επλήγησαν από τη φωτιά

Την πρώτη φορά , 2 ημέρες μετά την εκδήλωση των πυρκαγιών, όπου μαζί με τους Αξιωματούχους του Θέματος 117 Α που τον συνόδευαν , ήρθε σε επαφή με τους κατοίκους και τους αρμόδιους φορείς των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα Νέας Μάκρης, και ενημερώθηκε για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί.

Τη δεύτερη φορά, στις 2 Αυγούστου 2018, συνοδευόμενος από την Α Αντικυβερνήτη Έφη Νικολαϊδη , την Β Αντικυβερνήτη Μαργαρίτα Δασκαλάκη και Αξιωματούχους του Θέματος 117Α καθώς και τον Κυβερνήτη των LIONS του Θέματος 124 της Ρουμανίας, Dr RADU CRISTEA , ο οποίος θέλησε να επισκεφθεί προσωπικά την πληγείσα περιοχή και να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των LIONS της χώρας του, φροντίζοντας να σταλεί οικονομική βοήθεια 5000 ,00 € στους πυρόπληκτους από τους LIONS της Ρουμανίας. Κατά την επίσκεψη αυτή ενημερώθηκαν εκ νέου , για τυχόν νέες ανάγκες που στην συνέχεια έχουν δημιουργηθεί.

Οι LIONS προχώρησαν στην συγκέντρωση κλινοσκεπασμάτων και συναφών ειδών προκειμένου να διανεμηθούν στις πληγείσες οικογένειες από τις φονικές πυρκαγιές . Τα είδη αυτά συγκεντρώνονται στα γραφεία των LIONS του Θέματος 117Α επί της οδού Ιπποκράτους 203 και Φαναριωτών στην Αθήνα

Υπεύθυνη : Εφη Φιλίππα- Κωστούλα τηλ. επικοινωνίας : 6972-228839

Στην πορεία εάν γνωστοποιηθούν νέες ανάγκες, οι LIONS θα ανταποκριθούν άμεσα.