Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παραχώρηση χώρου από το Δήμο Ιεράπετρας για τη δημιουργία παραρτήματος του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Ιεράπετρα


Την Παρασκευή 3/08/18 άνοιξαν οι πόρτες στο Στέκι Νεολαίας της Ιεράπετρας για τη φιλοξενία της έκθεσης Οπτικής Ποίησης των μελών του τμήματος Εκπαίδευσης της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας και Φορέων της πόλης.

Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας ο Δήμαρχος κος Καλαντζάκης, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Λουτσέτης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με ένα διττό σκοπό. Αφενός για το καλωσόρισμα και τις θερμές ευχές για την επιτυχή διεξαγωγή της έκθεσης και αφετέρου για την επίσημη ανακοίνωση της παραχώρησης χώρου με στόχο τη δημιουργία μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη πόλη της Ιεράπετρας. Αμφότεροι δεσμεύτηκαν στη συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου Ιεράπετρας με το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη τους στο έργο του ΚΕΘΕΑ.
Αντίστοιχα μηνύματα μετέφερε από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Σεβασμιότατο κ. Κύριλλο ο πάτερ Αθανάσιος Ταρλαντέζος από την ενορία Αγίου Γεωργίου τονίζοντας τη σημαντικότητα του έργου του ΚΕΘΕΑ στις τοπικές κοινωνίες και συγχαίροντας τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας για τη κατάθεση ψυχής μέσα από τα έργα τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής με καταγωγή από τον νομό Λασιθίου Γιάννης Σαββιδάκης παρευρέθηκε επίσης στην έκθεση, άκουσε με ενδιαφέρον τη διαδικασία δημιουργίας των εκθεμάτων, συνομίλησε, συνεχάρη και φωτογραφήθηκε με τα μέλη του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ. Η στήριξη του ερμηνευτή στο έργο του ΚΕΘΕΑ είναι γνωστή, αφού στο παρελθόν έχει τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε δράση του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου κατά τη παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και κάποιους επιχειρηματίες και πολίτες της Ιεράπετρας που στήριξαν τη δράση αυτή εμπράκτως. Τη δ/νση του Astron Hotel για τη φιλοξενία, τη δ/νση του εστιατορίου «Γοργόνα» για τη προσφορά γεύματος, την Εμπορική Ιεράπετρας για τη προσφορά αναψυκτικών, τον κ.Μάριο Σηφάκη και κ.Ανδρέα Μπιλάλη για την ηχητική κάλυψη. Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη σημαντική προσφορά των γονέων του Συλλόγου Οικογένειας και των εθελοντών που πάντα είναι στο πλάι μας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Η έκθεση συνεχίζεται καθημερινά μέχρι τη Δευτέρα 13/08/18 και ώρες 10:00 – 13:00 και 18:00 – 22:00.