Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ντροπή! Παραβάτης οδηγός τραυμάτισε την Γεωργία Ξημεράκη στο Ηράκλειο


Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε η Γεωργία Ξημεράκη, ένα Άτομο με Αναπηρία που έχει αναπτύξει σημαντική δράση για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ στο Ηράκλειο, ζητώντας τη βοήθεια όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό.


Σύμφωνα με ανάρτησή της στη σελίδα "ΠάνθΥρες Ηρακλείου", η ίδια βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μπροστά σε ένα - δυστυχώς - συνηθισμένο φαινόμενο της πόλης: Ένας οδηγός είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό του στη συμβολή ων οδών Ζωγράφου και Αβέρωφ. Η ίδια κάλεσε την αστυνομία για να βεβαιώσει την παράβαση, αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να παραμείνει στο σημείο και φεύγοντας την τραυμάτισε - ευτυχώς ελαφρά - στο πόδι.
Γράφει χαρακτηριστικά η Γεωργία Ξημεράκη: Περιμένοντας να έρθει η αστυνομία στη κλήση που υπάρχει της είχα κάνει έρχεται ο οδηγός και παρότι του είπα ότι είχα καλέσει την αστυνομία παει να φύγει και περνάει ξυστά δίπλα μου και μου στραμπουλάει το πόδι. Διατίθεμαι να του κάνω μήνυση . Ζητώ αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να συλλέξει φωτογραφικό υλικό από τις κάμερες των μαγαζιών. Το συμβάν έγινε 2.00 ζωγράφου και Αβέρωφ