Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς για την ΜΙΝΩΣ-Οινοποιείο Μηλιαράκη


Τέσσερα Χρυσά βραβεία είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός της χρονιάς για τη ΜΙΝΩΣ-Οινοποιείο Μηλιαράκη σε ότι αφορά τα αποτελέσματα σε διεθνείς διαγωνισμούς κρασιού στους οποίους το οινοποιείο έλαβε μέρος.  


Στον 22ο διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου Berliner Wein Trophy που διεξήχθη το Φεβρουάριο, ανάμεσα σε 6.700+ δείγματα από όλο τον κόσμο από τα οποία βραβεύτηκε το 30% αυτών, το Βιδιανό Μηλιαράκη 2017, το λευκό κρασί από την ποικιλία σημαία του κρητικού αμπελώνα, απέσπασε Χρυσό βραβείο. 
Επίσης το Φεβρουάριο, τρία Χρυσά βραβεία στο διαγωνισμό PAR Wine Award – International που διεξάγετε στο Frasdorf της Γερμανίας έλαβαν, το Βιδιανό Μηλιαράκη 2017 με εξαιρετική βαθμολογία 95/100 καθώς επίσης η λευκή Χελώνα 2017 (επίσης 95/100) και η ερυθρή Χελώνα 2016 (ομοίως με την υψηλή βαθμολογία 95/100).  
Σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν την διεθνή πλέον αναγνώριση τις ποιότητας του Κρητικού κρασιού αλλά και τη σταθερή προσήλωση προς αυτήν από την οικογένεια Μηλιαράκη που εδώ και 86 τρύγους οινοποιεί και αναδεικνύει τον αμπελουργικό πλούτο του νησιού.   
Τα βραβευμένα κρασιά καθώς και όλη η γκάμα των ετικετών του Οινοποιείου ΜΙΝΩΣ-Μηλιαράκη δοκιμάστηκαν στα Χανιά, στην έκθεση ΟιΝοτικά στις 24 και 25 Μαρτίου όπως και στη Ρόδο στις 27 και 28 Φεβρουαρίου και θα είναι παρόντα τόσο στην Αθήνα στο Οινόραμα, στις 10, 11 και 12 Μαρτίου όσο και στη διεθνή έκθεση PROWEIN στο Dusseldorf της Γερμανίας, στις 18, 19 και 20 Μαρτίου.