Πλουμή - Παραγιουδάκης

Γιατί με τον Μηνά;


Του Νικόλα Σπετσίδη, Συμβούλου Επιχειρήσεων και υποψηφίου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την Επιμελητηριακή Σύμπραξη με επικεφαλής τον Μηνά Μελισσείδη.

Γιατί μπορούμε να προωθήσουμε επιχειρηματικές δομές, όπως για παράδειγμα το ΒΙΟΠΑ Καστελλίου, που θα δώσουν άλλη ώθηση στις επιχειρήσεις του τόπου μας, θα ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική της τοπικής οικονομίας και θα συμβάλλον στην εξωστρέφεια της Κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας.


Ο Νικόλας Σπετσίδης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, CEO στην εταιρεία Essence Consulting Business & Reengineering Consultants και υποψήφιος στο τμήμα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με την παράταξηΕπιμελητηριακή Σύμπραξη με επικεφαλής τον Μηνά Μελισσείδη.

Μάθετε περισσότερα για τον Νικόλα Σπετσίδη, εδώ.

Χρήσιμα στοιχεία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου ΗρακλείουΟι εκλογές θα γίνουν το Σάββατο 2, την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, από τις 08:00 έως τις 17.30 στο κτίριο του Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο, στην οδό Κορωναίου 9.
Κάλπες επίσης θα στηθούν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στις Μοίρες (Κουντουριώτη 4) και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο παράρτημα του Επιμελητηρίου που στεγάζεται εντός του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος στο Αρκαλοχώρι.