Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αλλαγές στους κανονισμούς των air condition – Προσοχή στις αγορές σας


Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι καταναλωτές που αγοράζουν κλιματιστικά μηχανήματα.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το 2020 και μετά, θα πρέπει όλα τα air conditions να χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο το νέο ψυκτικό υγρό R32. Ένα οικολογικό ψυκτικό μέσο, χωρίς επίδραση στο στρώμα του όζοντος, που συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης του κλιματιστικού μηχανήματος. Σύμφωνα και με τις σχετικές μετρήσεις, έχει καλύτερη ενεργειακή απόδοση, χαμηλότερο παράγοντα ανάφλεξης, είναι ανακυκλώσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα σχεδόν τα κλιματιστικά μηχανήματα.

Στην Di Babbo Climatecnica μπορείτε να βρείτε μεταξύ άλλων και τα κλιματιστικά Inventor της σειράς Life Pro 9.000/12.000/16.000/18.000/24.000 btu/h με ψυκτικό υγρό R32 και ιονιστή Plasma, που εξασφαλίζουν εκτός από τις αξιόπιστες επιδόσεις, τη μείωση του κόστους συντήρησης και την καθαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Ο ιονιστής Plasma, κατατάσσει τα κλιματιστικά της σειράς Life Pro, στη νούμερο 1 επιλογή ψύξης – θέρμανσης για το σπίτι διαθέτοντας ενεργειακή κλάση Α+++ προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, καταναλώνοντας ακόμα λιγότερη ενέργεια.
Έτσι πετυχαίνετε σημαντική μείωση του κόστους συντήρησης χάρη στο νέο ψυκτικό υγρό R32, Α+++ για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελεσματική απορρόφηση πάνω από το 90% των βακτηρίων, σταθερή λειτουργία σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς και ιδανικές συνθήκες όπου τις θέλετε με τη λειτουργία Follow Me.

Στην Di Babbo Climatecnica μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε υπεύθυνα και έγκυρα για όλες τις προτάσεις των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικιακού ή/και επαγγελματικού χώρου. Γιατί ο σωστός κλιματισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη! Και στην Di Babbo Climatecnica φροντίζουμε να την καλύπτουμε υπεύθυνα και οικονομικά, όπως ακριβώς κι εσείς επιθυμείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr