Πλουμή - Παραγιουδάκης

Survivor: Χαμός! Κι άλλες ανατροπές!


Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία αλλά είναι φανερό ότι τα στελέχη του ΣΚΑΪ και της εταιρείας παραγωγής δεν έχουν σκοπό να βάλουν το «Survivor» στον «αυτόματο πιλότο», αλλά να κάνουν συνέχεια ανατροπές για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Έτσι λοιπόν ενώ την επόμενη βδομάδα θα δούμε ομαδικά αθλήματα με «Διάσημους» εναντίον «Μαχητών» πολύ σύντομα θα περάσουμε στα ατομικά αθλήματα. Κι όταν λέω σύντομα το εννοώ, καθώς θα είναι… σχεδόν μετά την επόμενη αναχώρηση, δηλαδή από τη μεθεπόμενη βδομάδα. Ήδη μάλιστα εδώ και δύο μέρες στον Άγιο Δομίνικο ο καθένας αγωνίζεται για προσωπικό του συμφέρον καθώς τα επεισόδια έχουν προχωρήσει πολύ σε εγγραφή και υπολογίζω ότι το πρώτο επεισόδιο με ατομικά αθλήματα θα προβληθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Και προσοχή για να μην αρχίσουν τα… spoiler: ίσως για αυτή την ανατροπή να μην παίζει ρόλο… το ποιος θα αποχωρήσει! Επίσης, μία ακόμα ανατροπή θα είναι ότι θα αυξηθούν οι αποχωρήσεις, έτσι ώστε στον ημιτελικό που θα γίνει live την Τρίτη 4 Ιουλίου στην Αθήνα να έχουν απομείνει οι τέσσερις φιναλίστ, ενώ τους αγώνες μεταξύ τους θα τους έχουν μαγνητοσκοπήσει στον Άγιο Δομίνικο.



Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι για τον τελικό, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, σκέφτονται μία ακόμα ανατροπή… ή το λες και έκπληξη, αλλά δεν έχει «κλειδώσει» ακόμα, καθώς πρέπει να σιγουρευτούν για κάποιες… εκκρεμότητες…!


click newsit.gr