Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Στα γαλανόλευκα η πλατεία Ελευθερίας (photos)


Το θρυλικό κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης που κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας Ποδοσφαίρου το 2004 στη Πορτογαλία έφεραν σήμερα στη Περιφέρεια Κρήτης οι πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης, ομοσπονδιακός προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, οι ποδοσφαιριστές Θοδωρής Ζαγοράκης, Γιώργος Καραγκούνης, ο συνεργάτης του Ρεχάγκελ Γιάννης Τοπαλίδης, που επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. 



Στη συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειάρχη παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αυριανού φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα στις 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της Ιταλικής Ίντερ (σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και πρωταθλητές στο Champions League 2010).





Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ελλάδας αλλά και τους παίκτες της θρυλικής ομάδας του 2004 εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία τους στη Κρήτη και τους ευχαρίστησε επισημαίνοντας ότι είναι καλοί «πρεσβευτές» του νησιού και της Ελλάδας και ότι αποτελούν πρότυπο για την νεολαία μας παρακινώντας τους νέους και τις νέες μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Από την πλευρά τους ο π. Ομοσπονδιακός προπονητής και οι παίκτες ευχαρίστησαν θερμά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη που στηρίζει τα μεγάλα γεγονότα που προωθούν το πνεύμα του αθλητισμού και του πολιτισμού στέλνοντας θετικά μηνύματα στις νέες ειδικά ηλικίες. 


Επίσης στη συνάντηση στη Περιφέρεια παραβρέθηκαν και οι εκπρόσωποι των χορηγών, ο γενικός διευθυντής του Ομίλου ΕΛΠΕ-ΕΚΟ-BP Ρομπέρτο Καραχάνας, της FF GROUP Μάρκος Λαγός και ο υπεύθυνος των αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου ΕΛΠΕ-ΕΚΟ-BP Γιώργος Καλαφατάκης.

Στην είσοδο της Περιφέρειας Κρήτης ο Πρόεδρος του συλλόγου «Φίλων Εθνικής Ομάδας Γαλανόλευκος Φάρος» Νίκος Φλέκας και μέλη, παρουσίασαν στο κόσμο το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης 2004, την μπάλα που παίχτηκε ο αγώνας με την Εθνική Πορτογαλίας, αλλά και τις ποδοσφαιρικές φανέλες που φορούσαν οι παίκτες μας στον αγώνα.

Το αυριανό φιλικό αστέρων ανάμεσα στην “2004 Legends Team” και την “Inter For Ever” αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια γιορτή του αθλητισμού-πολιτισμού που θα γίνει και θα προβάλει διεθνώς την Κρήτη.

Η Εθνική Ελλάδας του 2004 με όλα τα στελέχη της, τους παίκτες Θοδωρή Ζαγοράκη, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Καραγκούνη, Άγγελο Χαριστέα, Αντώνη Νικοπολίδη, Ντέμη Νικολαΐδη, μαζί με τους υπόλοιπους πρωταθλητές και φυσικά ο αρχιτέκτονας της ιστορικής επιτυχίας, ο προπονητής Ότο Ρεχάγκελ, θα αγωνιστούν κόντρα στους βετεράνους της Ίντερ Μιλάνου με τους Ματεράτσι, Σάμουελ, Ζανέτι, Μπέρκομι, Κίβου, Τόλντο, Φρέι, Καρμπόνε, Κολονέζε, Ντακούρ κ.α.

Ο αγώνας γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς και η τιμή των εισιτηρίων είναι συμβολική ένα (1) ευρώ για τα παιδιά και πέντε (5) ευρώ για τους ενήλικες. Τα εισιτήρια έχουν τεθεί ήδη σε κυκλοφορία και προπωλούνται.



ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:



1) Γραφεία ΕΠΣ Ηρακλείου (Ιδομενέως και Μεραμβέλου γωνία)



2) Εστιατόριο Pastarella στο TALOS PLAZA



3) Panorama Café στην περιοχή ΤΕΙ (Εσταυρωμένος).



4) INSPOT Internet Café (Μεραμβέλου 14)



5) Γήπεδο Εργοτέλη – Μαρτινέγκο



6) Café Mikel – Αγ.Κωνσταντίνος



7) Foto Express Μαθιουδάκης (Πλατεία Κορνάρου 25)



8) Café Avenue Park (Λεωφ. Κνωσού 96)



9) Κιόσκι ΕΠΣΗ στο Μεϊντάνι (κέντρο Ηρακλείου)



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ



1.ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2.ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7-ΗΡΑΚΛΕΙΟ

3.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 176-ΓΑΖΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

4.ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ-ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

5.ΙΣΑΥΡΩΝ & ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

6.ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

7.ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

8.Λ.Καραμανλή Κουμπέ Χανιά



ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΕΚΟ



1.Γιαννακάκης Αντώνης Λεωφ. Ικαρου 76 ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2.Φωστέρης Ραφαήλ 6ο χλμ Ε.Ο. Ηρακλείου-Ρεθύμνου

3.Γιαννακάκης Αντώνης Μαυσώλου & Διδούς Νέα Αλικαρνασσός.



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOS SPORT



1.COSMOS SPORT ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

2.COSMOS SPORT ΛΕΩΦ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

3.COSMOS SPORT ΟΔΟΣ 1821 ΗΡΑΚΛΕΙΟ



ΜΟΙΡΕΣ

TZAGARAKIS SPORT



ΤΥΜΠΑΚΙ

Cafe Nobel

Κατάστημα Strange