Ουζερί του Τερζάκη

Στις εκδηλώσεις του συλλόγου «Αρτεμισία» Δήμαρχος και Περιφερειάρχης


Την έκθεση ψηφιδωτών και ζωγραφικής του πολιτιστικού συλλόγου της Νέας Αλικαρνασσού «Αρτεμισία», η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αλικαρνάσσεια 2017» που συνδιοργανώνει η «Αρτεμισία» με την Περιφέρεια Κρήτης.Ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης ξεναγήθηκαν στην έκθεση από την πρόεδρο του συλλόγου Ελένη Ασπετάκη και στη συνέχεια παρακολούθησαν την συναυλία της χορωδίας των μελών της. Της συναυλίας προηγήθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί. Η κ. Ασπετάκη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη για την συνεχή στήριξή τους και τους δώρισε δυο έργα από την έκθεση, έναν πίνακα και μια εικόνα αντίστοιχα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε κι εκείνος την πρόεδρο, για την προσφορά του συλλόγου στην ζωή της πόλης όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η έκθεση ψηφιδωτών είναι μονάχα ένα μικρό δείγμα των δεξιοτήτων των μελών του συλλόγου. Γνωρίζουμε ότι η “Αρτεμισία” έχει πολλές άλλες δραστηριότητες και συμμετέχει ενεργά στην ζωή της Νέας Αλικαρνασσού και του Ηρακλείου. Εμείς , ως Δήμος Ηρακλείου, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό σας».


Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του τόνισε: «Το έργο και η προσφορά του συλλόγου σας είναι μεγάλη. Αξίζετε την αγάπη και την στήριξη όλων μας. Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται με τους φορείς του πολιτισμού και στηρίζει κάθε πρωτοβουλία και δράση που αναδεικνύει και προάγει την ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό του τόπου μας».