Πλουμή - Παραγιουδάκης

Περιβαλλοντικός καθαρισμός στη περιοχή Φιλοθέης Ηρακλείου


Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει και διευρύνει το πλαίσιο συνεργασιών που αναπτύσσει με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κρήτης, με σκοπό την εδραίωση της πλούσιας πολιτιστικής παράδοσης του νησιού, την ανάδειξη των ιδιαίτερων στοιχείων της καλλιτεχνικής μας ταυτότητας, αλλά και την προσφορά για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Με την έναρξη της θερινής περιόδου και με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Καλοκαιρινών εκδηλώσεων στηρίζουμε την εθελοντική δράση σε όλα τα επίπεδα.

Για το σκοπό αυτό το ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουνίου, η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει και στηρίζει την προσπάθεια καθαρισμού μιας ακόμα περιοχής του Ηρακλείου, που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό & Οικολογικό Σύλλογο Φιλοθέης «Ανατολή». Η εθελοντική δράση, θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου στις 8:30 από την Εκκλησία του Αγίου Κυρίλλου Φιλοθέης, στο Ηράκλειο. Για την επιτυχία της εθελοντικής δράσης η Περιφέρεια και ο Σύλλογος της περιοχής καλούν τους κατοίκους και επισκέπτες να δώσουν το παρόν προσφοράς και εθελοντισμού.