Ουζερί του Τερζάκη

ΙΧ έκανε βουτιά σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων


Άγιο φαίνεται πως είχαν δύο αλλοδαποί τουρίστες βελγικής καταγωγής, το αυτοκίνητο των οποίων από τη μία στιγμή στην άλλη, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων.

Το ατύχημα συνέβη ανάμεσα στο δρόμο Κανδάνου και Παλαιόχωρας. Στο σημείο μετέβη πυροσβεστικό κλιμάκιο από την Κάνδανο με ένα όχημα και τρεις υπαλλήλους.

Σύμφωνα πάντα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, άγνωστο για ποιο λόγο το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να κάνει βουτιά στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων και να καταλήξει στη χαράδρα.

Ο άνδρας που ήταν σε καλύτερη κατάσταση βγήκε από το αυτοκίνητο και με ότι δύναμη του είχε απομείνει κάλεσε για βοήθεια το 112. Ωστόσο η γυναίκα παρέμενε εγκλωβισμένη στο όχημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες Πυροσβεστικό Κλιμάκιο από την Κάντανο απεγκλώβισε τη γυναίκα. Το ζευγάρι παρέλαβαν διασώστες του ΕΚΑΒ για να τους μεταφέρουν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κανδάνου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χανίων, χωρίς η υγεία τους να κινδυνεύει, φέροντας θλαστικά και ορθοπεδικά τραύματα.


ΡεπορτάζΒάλια Μπούη - click neakriti.gr