Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με μεγάλη επιτυχία το 3ο "Τρέχοντας τον κόσμο για τη ζωή"


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ" που έγινε στην περιοχή Καράβολα και διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Κρήτης, τον Όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου Αγκαλιάζω και το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα Ηρακλείου. 

Η εκδήλωση περιλάμβανε αγωνίσματα 5χλμ, 1000μ, πεζοπορία και ποδηλατοδρομία. Οι συμμετοχές ήταν πάνω από ενενήντα. Τα αγωνίσματα δεν είχαν ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά συμβολικά βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι στα 1000 και 5000 μέτρα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την ευγενική τους χορηγία στην διοργάνωση του "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ":

Το ΜΕΓΑ χορηγό μας την Αρτοποιεία Σταματάκης για τα μπλουζάκια μας,

το BestPharmacy.gr, το νούμερο ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο της Κρήτης για τα αθλητικά βραχιολάκια μας, το Σύλλογο Σπονδυλοθεραπείας και Συναισθηματικής Υποστήριξης Αγάπης για την εκτύπωση των διπλωμάτων μας, το κέντρο ξένων γλωσσών Αντωνοπούλου-Αντωνογιαννάκη για την εκτύπωση των αφισών μας, το Aqua Babies και τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Δημιουργία για την εκτύπωση των φυλλαδίων μας, την εταιρεία Choco Max Croissant και την εταιρεία ΖΑΡΟΣ για την χορήγηση των προϊόντων τους κατά την διεξαγωγή του αγώνα, τον χορηγό επικοινωνίας μας MOUSIKO KANALI 105,1, τον Κώστα Τζίνα TJ για τη μουσική κάλυψη της δράσης μας, το μάγο ZAKRIS για την παραχώρηση του ηχητικού εξοπλισμού του και την Ελεάνα Μαργέτα για το σχεδιασμό της αφίσας του διπλώματος και των φυλλαδίων μας.

Για τα 1000μ, τις τρεις πρώτες θέσεις πήραν οι: Πατεράκης Θεόδωρος, Κοκονάκης Εμμανουήλ, Νούκο Αλεξίτσι.

Για την απόσταση των 5χλμ, τις τρεις πρώτες θέσεις πήραν οι: Μαριδάκης Νικόλαος, Καλουρής Αντώνιος και Κολοβάκης Κωνσταντίνος.