Ουζερί του Τερζάκη

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;


Οι τηλεθεατές ψήφισαν τη νύχτα της Δευτέρας. Χαμός στα social media...

Η περίοδος χάριτος έληξε στο Survivor και στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο αντίπαλες ομάδες προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν σκληρή μάχη στο παιχνίδι ασυλίας. Οι Διάσημοι έχασαν, ψήφισαν με τους νέους κανόνες για την αποχώρηση και τώρα μένει το μεγάλο ερώτημα: 

Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Μπο ή Κοκκινάκης;

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι Μαχητές κέρδισαν… στον πόντο με 10-9. Οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου και ψήφισαν τους παίκτες προς αποχώρηση. Ο Κώστας Κοκκινάκης με τρεις ψήφους είναι ο πρώτος προτεινόμενος, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης, λόγω της ατομικής ασυλίας, ψήφισε τον Μπο.
Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν χθες τη νύχτα για 30 λεπτά και οι τηλεθεατές από την Ελλάδα ψήφισαν αυτόν που θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι. Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, άρχισαν και οι πρώτες διαρροές σχετικά με το αποτέλεσμα.

Το zappIT σας μεταφέρει πάντα με επιφύλαξη τις διαρροές όπως αυτές παρουσιάζονται στις τηλεοπτικές εκπομπές. Τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για επίσημες, επιβεβαιωμένες πληροφορίες, γι’ αυτό και συχνά βλέπουμε να ανατρέπονται στην πορεία.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Happy Day: «Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί ο Κώστας Κοκκινάκης. Αν λάβουμε υπόψιν μας όλες αυτές τις ψηφοφορίες που γίνονται στα social media, δεν έχουν πέσει έξω ποτέ».

Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Μας έχουν έρθει τα αποτελέσματα, όμως, επειδή η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή και η μάχη μεταξύ Μπο και Κοκκινάκη θα είναι στήθος με στήθος, αποφάσισα να μη σας το πω. Μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή». Βέβαια, το σούπερ έγραφε εκείνη την ώρα: «Πιο δημοφιλής παίκτης ο Μπο».

Σε κάθε περίπτωση, το βράδυ της Τετάρτης, θα λυθεί οριστικά η απορία σε όλους μας, με την προβολή του επεισοδίου. Εξάλλου, θυμόμαστε έντονα την ανατροπή που είχε γίνει στην ψηφοφορία μεταξύ Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Λάουρα Νάργες…

click zappit.gr