Ουζερί του Τερζάκη

Ηράκλειο: Κατέρρευσαν κομμάτια από μπαλκόνι παλαιού κτιρίου


Ακόμα μια κατάρρευση, σε μπαλκόνι παλαιού κτίσματος στο κέντρο του Ηρακλείου σημειώθηκε σήμερα το πρωί, η οποία έρχεται να προστεθεί στα στα απανωτά περιστατικά που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα.

Το νέο αυτό συμβάν, σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε κτίριο επί της οδού Κριτοβουλίδου, δίπλα από την εκκλησία της Παναγίας των Σταυροφόρων.Πριν από λίγο διάστημα είχε σημειωθεί η κατάρρευση τμήματος των κτισμάτων πάνω από το δουκικό ανάκτορο στην πλατεία των Λιονταριών, ενώ αντίστοιχα περιστατικά με το σημερινό έχουν σημειωθεί σε περιοχές όπως της Αγίας Τριάδας, του υγειονομικού και του Λάκκου. - See more at: http://www.ekriti.gr/kriti-irakleio/irakleio-katerreysan-kommatia-apo-mpalkoni-palaioy-ktirioy#sthash.7zQtWLA5.dpuf

Επίσης, πριν από λίγες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου είχαν προχωρήσει στην κατεδάφιση ενός επικίνδυνου κτιρίου στην οδό Γιαννίκου, λίγο πριν από το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Τα απανωτά κρούσματα έχουν θορυβήσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ενώ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Ρασούλης έχει προειδοποιήσει, μέσα από συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και στο ekriti.gr, τους ιδιοκτήτες παλαιών κτισμάτων για τις ευθύνες που φέρουν.


Γιώργος Λαμπράκης - click ekriti.gr