Ουζερί του Τερζάκη

Αγγούρια και ντομάτες στην Πλατεία Ελευθερίας - Διαμαρτυρία από τους αγρότες


Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα καταθέσει αύριο Πέμπτη (18/5) ο Αγροτικός Σύλλογος Φαιστού προκειμένου να σταματήσει άμεσα η απεργία, ενώ θα προχωρήσει και σε αγωγές για αποζημιώσεις, όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη Βαρδάκη ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Γιώργος Ντισπυράκης, ζητώντας τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας. 


Η απεργία της ΠΝΟ καταστρέφει καθημερινά 1.500 τόνους κηπευτικών είπε ο κ. Ντισπυράκης ενώ η παράτασή της, μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, τους ζημιώνει ανεπανόρθωτα. Παράλληλα , αύριο το απόγευμα στις 19:00, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, θα... γεμίσει με αγροτικά προϊόντα, από παραγωγούς της Μεσαράς και της Ιεράπετρας. 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έχει αναλάβει πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης, ωστόσο οι αγρότες προειδοποιούν ότι αν δεν υπάρξει εξέλιξη, θα μεταβούν στο λιμάνι του Ηρακλείου. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγους μήνες, και πάλι με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ, στο λιμάνι είχαν προκληθεί εκτεταμένες καταστροφές.

click ekriti.gr