Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η επιστήμη και η τεχνολογία στον αγώνα κατά της παχυσαρκίας - Παρουσίαση στο Ηράκλειο του Delixir Ultra Slim+


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει αναγνωρίσει επίσημα την Παχυσαρκία ως νόσο από το 1997 και τη συμπεριέλαβε στη Διεθνή Ταξινόμηση Παθήσεων - International Classification of Diseases.

Παχυσαρκία είναι η συσσώρευση λίπους στο ανθρώπινο σώμα πέραν της ποσότητας που είναι απαραίτητη για την ορμονική του λειτουργία. 


Η συσσώρευση αυτή σχετίζεται με πολλά νοσήματα καθώς και με αυξημένη θνητότητα και νοσηρότητα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΙΕΠ κ. Ι. Ιωαννίδη, οι επιπλοκές της παχυσαρκίας είναι η στεφανιαία νόσος, ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία, η υπέρταση, ορισμένες μορφές καρκίνου, όπως μαστού, μήτρας, τραχήλου, οισοφάγου, ,κ.λπ., άπνοια κατά τον ύπνο. 
Επίσης, η παχυσαρκία κρίνεται ένοχη για το λιπώδες ήπαρ μη αλκοολικής αιτιολογίας, τη στεάτωση, τη στεατοηπατίτιδα, την κίρρωση του ήπατος, τη χολοκυστοπάθεια, την οστεοαρθρίτιδα, την ουρική αρθρίτιδα, τη φλεβίτιδα, τον καταρράκτη, ενώ έχει αποδειχθεί η σχέση της με γυναικολογικές ανωμαλίες (διαταραχές του κύκλου) και το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.


Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν σε επιστημονική εκδήλωση με θέμα "Παχυσαρκία - Σύγχρονες Προσεγγίσεις", οι Έλληνες είναι ένα έθνος υπέρβαρο με εμφανείς τάσεις παχυσαρκίας. Οι άνδρες, όπως διαπιστώθηκε από μεγάλη πανελλαδική μελέτη, είναι υπέρβαροι σε ποσοστό 41,1% και παχύσαρκοι σε ποσοστό 26,8%. Στις γυναίκες η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη με τα αντίστοιχα ποσοστά να διαμορφώνονται σε 29,9% και 18,2%. 

Ωστόσο, ένα στα τρία αγόρια και ένα στα τέσσερα κορίτσια έχουν βάρος πάνω από το φυσιολογικό.


Η επιδημία της παχυσαρκίας ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα της διατροφικής και ορμονικής ανισορροπίας που δημιουργήθηκε από σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Στην εξελικτική πορεία του ανθρώπου, τα γονίδιά του έχουν αλλάξει ελάχιστα (0,1% τα τελευταία 40000 χρόνια). 

Όμως η ζωή του έχει αλλάξει σημαντικά: Έλλειψη άσκησης, αφθονία τροφής, βιομηχανοποίηση, επεξεργασία των τροφίμων και υπερκατανάλωση ζάχαρης. 
Τα ταχέως απορροφούμενα σάκχαρα των "εξευγενισμένων υδατανθράκων" (ζάχαρη, προϊόντα άσπρου αλεύρου), προκαλούν μεγάλη αύξηση της έκκρισης ινσουλίνης η οποία με τη σειρά της είναι υπεύθυνη για την αύξηση του σωματικού βάρους, τα οιδήματα, τη δισλιπιδαιμία, τη φλεγμονή, την υπέρταση, τις άπνοιες, την καρδιαγγειοπάθεια.


Σας προσκαλούμε στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση του Delixir Ultra Slim+. Πρόκειται για ένα μοναδικό σκεύασμα σε υγρή μορφή, το οποίο έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα σε δύο διαφορετικούς και πολύ σημαντικούς τομείς όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία: μείωση του βάρους και πτώση των ανεβασμένων βιοχημικών δεικτών. 
Το Ultra Slim+ δρά με έξι διαφορετικούς τρόπους: θερμογενετικά, λιποτροπικά, λιποδιαλυτικά, μεταβολικά, στο επίπεδο κορεσμού και τέλος στο επίπεδο αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος.


Η Deta- Elis Holding πρωτοπορεί και πάλι και προσφέρει στους συνανθρώπους μας αυτό που πραγματικά χρειάζονται για να υπάρξει βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η παρουσίαση αυτή θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης στο ξενοδοχειο «ATRION», την Κυριακή 24 Απριλίου 2017, με ώρα προσέλευσης 17.00 και ώρα έναρξης 17.30. 
Θα ακολουθήσει στις 19.00 η καθιερωμένη παρουσίαση για τον βιοσυντονισμό και την τεχνολογία DeVita.


Σημειώνουμε ότι στο τέλος της δεύτερης παρουσίασης θα κληρωθούν 2 Delixir Collagen+, το οποίο αποτελεί το απόλυτο διατροφικό προϊόν πρόληψης.

DETA ELIS HOLDING – ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΠΟΒΑ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DETA-ELIS HOLDING
Tel.: (0030) 6979426465 - Skype: tatyana9079

FB: Deta-Elis Crete