Πλουμή - Παραγιουδάκης

Οι διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ για την ερχόμενη εβδομάδα


Ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών και χωριών ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος όπως παρακάτω:

​ΔΕΥΤΕΡΑ 6/3/2017
08:00-10:00
Στο μέσα Κατσαμπά στην περιοχή του εργ. Εγγλεζάκη, στις οδούς Καστοριάς, Βησσαρίωνος & του νέου κοιμητηρίου. Στις περιοχές Παπατίτου μετόχι, όπισθεν του γηπέδου Μινωικής, του δρόμου από Καλλιθέα προς Κνωσσό, του συνεταιρισμού Καλλιθέας, της περιοχής όπισθεν του Βενιζελείου νοσοκομείου, στην Πάνω Φορτέτσα στην περιοχή έναντι της δεξαμενής και του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα. Στις περιοχές Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, νοτιοδυτικό τμήμα Αριφάκι μετόχι (στην οδό Ανθέων και στην οδό Ούλαφ Πάλμε στην περιοχή έναντι club Mercedes και στην περιοχή του πρώην πτην. Κτιστάκη). Στις περιοχές των οδών Ερυθραίας, Μεσολογγίου, Βόλου, λ. Παπαναστασίου έναντι επιχ. Κουζούλογλου, Ερμούπολης Καραναστάση και Νίκης & περιοχές Μαραθίτης, Σύλαμος, Βασιλειές, Αγ. Βλάσης & σε όλες τις επιχ.& αντλ. των παραπάνω περιοχών.

08:00-14:00
Στο Μέσα Κατσαμπά μετά την αποθήκη Σανιδά στο τέρμα της οδού Ομήρου, στο μετόχι Μαυράκη.

09:00-11:00
Στη Χερσόνησο στις περιοχές της σήραγγας της Εθνικής Οδού, των κεραιών κινητής τηλεφωνίας COSMOTE και WIND πάνω από τη Χερσόνησο, του χώρου υγειονομικής ταφής απορριμμάτων Χερσονήσου, των εγκαταστάσεων των Κρητικών Γκολφ Α.Ε., των κατασκηνώσεων Κυριακάκη - Παπαδάκη. Επίσης στους οικισμούς Αγριανά, Χατζανά και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

13:00-15:00
Στην Αμμουδάρα, στην περιοχή του ξενοδοχείου Agapi beach, στην λεωφ. Α. Παπανδρέου από την επιχείρηση Grand cafe έως την επιχείρηση Pegasos.

13:00-15:00
Στη Σταλίδα στην περιοχή του ξενοδοχείου I & G HOTELS, στην οδό Αγ. Ιωάννη.

ΤΡΙΤΗ 7/3/2017
08:00-11:00
Στη βιομηχανική περιοχή, στην οδό Ε, στην περιοχή της επιχείρησης Αφοί Καλογεράκη.

08:00-15:00
Στις Γούρνες Πεδιάδος, στον κεντρικό δρόμο προς παραλία, στην παραλία των Γουβών πλησίον της πρώην Αμ. Βάσης, στην περιοχή του ξενοδοχείου Ζorbas και στο Κουβοχώρι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/3/2017
08:00-12:00
Στο Δ. Μαλεβιζίου στο χωριό Φόδελε, στην παραλία Φόδελε, της χωματερής, στην περιοχή του ποιμνιοστασίου και της οικίας Μαρή, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Μαρή, του μουσείου Ελ Γκρέκο, του θερμοκηπίου Νικολακάκη, των γεωτρήσεων Καψή, Μαραθιανάκη και γεώτρησης Κοκκινάκη.

08:00-15:00
Στον Καρτερό στις περιοχές της επιχειρήσεως WET - WET και του πρώην ΕΟΤ.

13:00-15:00
Στο Τομπρούκ, στην περιοχή από την ταβέρνα Παρασύρη νότια της εθνικής οδού στα 500 μέτρα.

13:00-15:00
Στον Καρτερό, στην περιοχή του ξενοδοχείου Καρτερός.

ΠΕΜΠΤΗ 9/3/2017
08:00-15:00
Στο Καρτερό στην περιοχή της διακλάδωσης προς Πρασσά, στο πρατήριο υγρών καυσίμων BP, της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου και στην περιοχή του δρόμου προς Αγία Φωτεινή πλησίον ΕΟΤ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/3/2017
08:00-15:00
Στα χωριά Πύργος, Ρωτάσι, Αχεντριάς, Εθιά καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-15:00
Γενικά στο χωριό Μεσοχωριό Δ.Αρχανών - Αστερουσίων.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.
Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ ΑΕ που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.