Ουζερί του Τερζάκη

Βρέθηκε ο ασυνείδητος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 70χρονο


Λύθηκε το μυστήριο με την παράσυρση του 70χρονου στο δρόμο του Αρκαλοχωρίου που οδήγησε στο θάνατο τον ηλικιωμένο άνδρα. 


Ένας 67χρονος γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες για την παράσυρση του άτυχου 70χρονου με το αυτοκίνητό του και οδηγήθηκε για ανάκριση ώστε να πέσει περισσότερο "φως" στην υπόθεση.

Ο 67χρονος παρουσίασε στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα και πως βρέθηκε ξαφνικά να τραυματίζει θανάσιμα με το αυτοκίνητο του τον άνδρα. Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους περιστατικά ο 67χρονος έρχεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου και από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του ανατράπηκε λόγω του τροχαίου που οδήγησε στο θάνατο ενός ανθρώπου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε το neakriti.gr o 70χρονος άνδρας σκοτώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν παρασύρθηκε στον επαρχιακό δρόμο Αρκαλοχωρίου - Παναγιάς. Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός που τον παρέσυρε αρχικά αναζητήθηκε από την αστυνομία, που τελικά τον συνέλαβε.