Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κτήμα Πασπάτη: Ο ιδανικός χώρος για κάθε εκδήλωση!


Με φροντίδα και μεράκι που θα ζήλευαν πολλοί, οι άνθρωποι στο Κτήμα Πασπάτη στη Χερσόνησο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν υπέροχο χώρο, ιδανικό για κάθε εκδήλωση.
Γάμος, βάπτιση, αρραβώνας, συνέδριο, γιορτή, πάρτυ, εκδήλωση συλλόγου ή φορέα, στο Κτήμα Πασπάτη μπορεί να βρει ο καθένας αυτό που ψάχνει, με το κόστος που πραγματικά του αναλογεί.


Το Κτήμα Πασπάτη βρίσκεται σ' ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, μόλις 15 λεπτά από το Ηράκλειο, λίγο έξω από τη Χερσόνησο. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, εκλεπτυσμένα στοιχεία, πολυτελή εξοπλισμό και άριστο σέρβις, προσφέρεται για κάθε είδους κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.
Όποιο είδος εκδήλωσης και αν απαιτείται, από ένα παιδικό πάρτυ, ένα επίσημο δείπνο η ένα ΒΒQ στον κήπο, οι γευστικές δημιουργίες παρασκευάζονται από φρέσκα και εγχώρια υλικά άριστης ποιότητας, βασισμένες σε παλιές και παραδοσιακές συνταγές.



Συνεδριακή Υποδομή
Το Κτήμα Πασπάτη διαθέτει αίθουσα πλήρως εξοπλισμένη, με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, κατάλληλη για συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, παρουσιάσεις για 120 άτομα σε σχολική διάταξη και 160 θέσεις σε θεατρική διάταξη. Διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για να οργανώσει άρτια την ημερίδα σας, μια επαγγελματική συνάντηση ή μια ομιλία.

Παιδική Χαρά

Το Κτήμα Πασπάτη διαθέτει σύγχρονη παιδική χαρά για τα μικρά παιδιά και αναλαμβάνει την επίβλεψη με επαγγελματίες παιδαγωγούς.

Μουσική
Το Κτήμα Πασπάτη συνεργάζεται με γνωστό και έμπειρο DJ για την εξασφάλιση μιας επιτυχημένης βραδιάς.



Ανθοστολισμός
Σε συνεργασία με τους καλύτερους συνεργάτες, το Κτήμα Πασπάτη αναλαμβάνει την ανθική διακόσμηση της εκδήλωσής σας.

Φωτογράφηση - Βιντεοσκόπιση

Το Κτήμα Πασπάτη συνεργάζεται με επαγγελματία φωτογράφο και μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση.

Ξενώνας Φιλοξενίας

Το Κτήμα Πασπάτη μας προσφέρει ξενώνα φιλοξενίας για την οικογένεια που πραγματοποιεί την εκδήλωση.


Ο ναός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.
Μέσα στο κτήμα υπάρχει ο ναός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Μία πέτρινη εκκλησία, φτιαγμένη παραδοσιακά, με θέα τη θάλασσα και δίπλα στον κήπο του κτήματος, αποτελεί ιδανική λύση για γάμο και βάπτιση στον ίδιο χώρο με τη δεξίωση.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Κτήμα Πασπάτη και ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές, εδώ.