Πλουμή - Παραγιουδάκης

Sea Side resort & spa: Όταν η φιλοξενία, γίνεται μοναδική εμπειρία!


Είναι πολλές φορές που γκρινιάζουμε για θέματα σχετικά με τον τουρισμό, για το πόσο «κακοί» είναι κάποιοι από τους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κλάδο, πόσο «αρπακολατζίδικα» βλέπουν τη δουλειά τους, πόσο στυγνά εκμεταλλεύονται τους άτυχους τουρίστες που θα πέσουν στα χέρια τους, κλπ…
Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις.
Οι επαγγελματίες που σέβονται πρώτα απ’ όλα τον εαυτό τους και κατ’ επέκταση τον πελάτη τους, τον φιλοξενούμενό τους. Αυτοί που έχουν καταλάβει πώς ο «ήλιος και η θάλασσα», δεν αρκούν για να φέρνουν τουρίστες κάθε χρόνο. Αυτοί που αντιλήφτηκαν ότι τα όμορφα τοπία, τα ωραία κτήρια, κλπ, αποτελούν συνθήκη αναγκαία, όχι όμως και ικανή από μόνη της, για να έχουμε αυξητικές τάσεις στον τουρισμό. Αυτοί που αποτελούν τους αληθινούς Πρεσβευτές της Κρητικής φιλοξενίας και κάνουν κάθε επισκέπτη αυτού του τόπου να μην θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του!...

Είμαστε της άποψης πώς κι αυτές οι εξαιρέσεις πρέπει να προβάλλονται, μπας και παραδειγματιστούν κι οι υπόλοιποι...

Αναφερόμαστε ειδικότερα στις οικογένειες Ορφανάκη και στο Sea Side Resort & Spa, στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Πελαγίας, στον κόλπο του Μονοναύτη, μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα, καταπληκτική από αισθητικής και αρχιτεκτονικής απόψεως. Προς τιμήν τους όμως, δε αρκέστηκαν σε αυτό. Κατάφεραν να «περάσουν» σε όλους τους εργαζόμενους στη μονάδα, την προσωπική τους αίσθηση φιλοξενίας, κρατώντας υψηλότατα στάνταρτ ποιότητας στα παρεχόμενα προϊόντα, στον εξοπλισμό, στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, παντού!

Είναι σπουδαία υπόθεση να βλέπεις γύρω σου άψογους επαγγελματίες που με ένα νεύμα σου, μετατρέπονται σε φίλοι. Σε όλους τους τομείς, από την υποδοχή μέχρι το κατευόδιο, βλέπεις ανθρώπους  πρόθυμους, ευχάριστους, με χιούμορ… Πάντα έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη (και δεν είναι εύκολο να βλέπεις σήμερα ανθρώπους να σου χαμογελάνε)!

Μπράβο και πάλι μπράβο λοιπόν στους αδερφούς Ορφανάκη, γνωστούς άλλωστε στην Κρητική κοινωνία για την επαγγελματική τους ευσυνειδησία σε όποιον τομέα και αν καταπιάνονται!

Μπράβο και πάλι μπράβο στον κ. Ζαχαρία Χνάρη που έχει την ευθύνη διεύθυνσης της μονάδας. Η πολύχρονη εμπειρία του στη διοίκηση, η τελειομανία που τον διακατέχει, αλλά και το σωστό κριτήριο επιλογής συνεργατών, έχουν προσθέσει πολλούς πόντους στα ξενοδοχεία που συνεργάζεται!

Μπράβο όμως και σε όλο το προσωπικό του Sea Side Resort & Spa, που με τη στάση του, μετατρέπει τη διαμονή κάθε επισκέπτη, από απλή φιλοξενία, σε αξέχαστη εμπειρία!

Αν δεν μας πιστεύετε και νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, πάρτε μια γεύση από εδώ: www.seaside-hotel.gr και κλείστε άμεσα τις διακοπές σας. Άλλωστε ο Σεπτέμβριος, είναι  ο καλύτερο μήνας για διακοπές..!