Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αυτοκτονία (;) στον Κόκκινο Πύργο

Αυτοκτονία (;) στον Κόκκινο Πύργο 
Την εκδοχή της αυτοκτονίας εξετάζουν ως επικρατέστερη οι διωκτικές Αρχές σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου 52χρονου, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο που ενοικίαζε στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου, στο Τυμπάκι.
Αν και όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε αυτό το συμπέρασμα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα από τη Σήμανση και τον ιατροδικαστή ώστε να καταλήξουν επίσημα στο πόρισμα τους...

Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, το προηγούμενο απόγευμα άκουσε έναν πυροβολισμό στα διαμερίσματα του, όμως δεν πήγε το μυαλό του στο κακό, όπως είπε.

Χθες όμως άρχισε να ανησυχεί καθώς ο νοικάρης του δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Δεν τον είδε να βγαίνει από το δωμάτιο ενώ το αυτοκίνητο του παρέμενε ακινητοποιημένο.

Χτύπησε την πόρτα όμως απάντηση δεν πήρε. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δεύτερο κλειδί που διέθετε. Μπαίνοντας στο δωμάτιο αντίκρισε το μακάβριο θέαμα. Ο άτυχος άνδρας κείτονταν νεκρός στο κρεβάτι και στο πάτωμα ήταν ένα περίστροφο. Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την Αστυνομία.

O  52χρονος φέρεται να έχει βληθεί στο κεφάλι. Το περίστροφο ήταν πεσμένο στο πάτωμα. Ωστόσο στο χώρο, τουλάχιστον ως αργά χθες τη νύχτα, δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα.

Το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο από μέσα και δεν βρέθηκε κανένα ίχνος παραβίασης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 52χρονος καταγόταν από την περιοχή του Τυμπακίου και είχε ενοικιάσει το δωμάτιο το τελευταίο χρονικό διάστημα. klik vretalive