Ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό…
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Καρχιμάκης σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα σε ελληνική ταινία (..οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!) να δίνει στη δημοσιότητα ονόματα στελεχών – κατά δήλωσή του – του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής οι οποίοι – πάντα κατά τον Λασιθιώτη πολιτικό – βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Ειλικρινά τώρα, τι να πρωτοσχολιάσεις…
Το ότι δουλειά του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι να το «παίζει» Κλουζώ αλλά να οργανώνει πολιτικά το κόμμα του και – ενδεχομένως – να παράγει πολιτική;
Το ότι αντικαθιστά ένα κομματικό στέλεχος την εισαγγελία και «απαγγέλει» κατηγορίες εναντίον κάποιων ανθρώπων (δικαίως ή αδίκως);
Το ότι αν είχε στοιχεία σοβαρά στοιχεία, το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να καταθέσουν οι έχοντες νομικό συμφέρον μια μήνυση και να κρίνει η δικαιοσύνη;
Δεν ξέρω… Πραγματικά έχω «χαζέψει» με αυτά που καθημερινά βλέπουμε – και τι θα δούμε ακόμα…
Προσωπικά δεν έχω καμία ιδέα κατά πόσο ευσταθούν οι «καταγγελίες» του κ. Γραμματέα. Ούτε μπορώ να μπω σε μια τέτοια λογική.
Υπάρχουν άλλωστε θεσμοθετημένα όργανα στην Ελληνική πολιτεία για να το πράξουν…
Έχω την αίσθηση κ. Καρχιμάκη, πρέπει και εσείς να καταλάβετε, πώς οι πολιτικοί θα πρέπει να μάθετε και με τη γιούχα. Ok καλά τα μπράβο και τα ζήτω των προηγούμενων δεκαετιών από τους «πελάτες», αλλά έτσι σκ@τα που τα κάνατε μπλε, πράσινοι, κόκκινοι και ροζ, μην περιμένετε καλοπέραση από δω και πέρα.
Το είπε άλλωστε και ο πρωθυπουργός και πρόεδρός σας: «Θα μας πάρουν όλους, ΟΛΟΥΣ, με τις πέτρες».
Το θυμάστε;
Μέντιουμ ο Πρόεδρος σύντροφε Μιχάλη…