Συνεχίζονται οι εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίες πραγματοποιούνται με τον συντονισμό της Υπηρεσίας Πρασίνου.
Ουζερί του Τερζάκη: Aπό το 1978 σε ένα ήσυχο, γραφικό σοκάκι του Ηρακλείου δίπλα στο λιμάνι, το εστιατόριο που προσφέρει γεύσεις γνήσιες, αυθεντικές, προερχόμενες από τη μακραίωνη Κρητική παράδοση, με αγνά υλικά και πολύ μεράκι.
Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες στο πάρκο Γεωργιάδη και συνεχίζονται στο πάρκο Θεοτοκόπουλου και σε διάφορα σημεία της πόλης.
Ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου, σε πάρκα, πλατείες, αυλές σχολείων, κοιμητήρια, Ενετικά Τείχη και δενδροστοιχίες εντός και εκτός αστικού ιστού.
Παρακαλούνται οι διερχόμενοι να ακολουθούν τις σημάνσεις.