Ουζερί του Τερζάκη

Τροποποίηση δρομολογίων λόγω έργων στη Λεωφόρο Δημοκρατίας


Η ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω εκτέλεσης έργων, η Λεωφόρος Δημοκρατίας (ρεύμα ανόδου) θα παραμείνει κλειστή από 29 Απριλίου και μέχρι νεωτέρας.


Ουζερί του Τερζάκη: Aπό το 1978 σε ένα ήσυχο, γραφικό σοκάκι του Ηρακλείου δίπλα στο λιμάνι, το εστιατόριο που προσφέρει γεύσεις γνήσιες, αυθεντικές, προερχόμενες από τη μακραίωνη Κρητική παράδοση, με αγνά υλικά και πολύ μεράκι.


Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύσουν οι παρακάτω τροποποιήσεις:
Τα δρομολόγια από και προς Αρχάνες, Καστέλι, Αρκαλοχώρι, Βιάννο, Ασήμι και Μεσοχωριό θα έχουν αφετηρία τον Κεντρικό Σταθμό.
Η επόμενη επιβίβαση/αποβίβαση θα πραγματοποιείται στη στάση Περτσελάκη (Λεωφόρος Κνωσού) και στη συνέχεια η διαδρομή θα εκτελείται κανονικά.

Η εταιρεία ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία και θα ενημερώσει εκ νέου με νεότερη ανακοίνωση μόλις αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

ΚΤΕΛ Ηρακλείου Λασιθίου
«Συνοδοιπόροι στα ταξίδια σας»