Το Λιοτρίβι

Συνεχίζονται οι εργασίες για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Γιόφυρου και στην οδό Μελετίου Πηγά από τη ΔΕΥΑΗ


Συνεχίζονται τη Δευτέρα 9 Μαρτίου οι εργασίες για την τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή του Γιόφυρου και στην οδό Μελετίου Πηγά από τη ΔΕΥΑΗ, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2026.


Κάθε Κυριακή μεσημέρι παρέα με υπέροχες φωνές και ζωντανή μουσική | Το Λιοτρίβι – Κάτω Βάθεια, Ηράκλειο. Κρατήσεις: 6945770303 & 6948094682





Σύμφωνα με την Δημοτική Επιχείρηση, οι εργασίες τοποθέτησης αφορούν το σημείο της οδού Μελετίου Πηγά έως την συμβολή της με την οδό Γεωργιάδη και στην οδό Σήφακα, από την συμβολή της με την οδό Αλεξανδρείας έως την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, στην περιοχή του Ατσαλένιου. Επίσης στην Εθνική Ηρακλείου Μοιρών από την συμβολή της με την οδό 62 Μαρτύρων έως την συμβολή της με την οδό Οδύσσειας, στην περιοχή του Γιόφυρου.



Η ΔΕΥΑΗ ζητά την κατανόηση των δημοτών λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών και επισημαίνει στους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.