Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και γονιών, πραγματοποιήθηκε η πασχαλινή δράση βαφής αυγών με φυσικό τρόπο, που διοργάνωσε η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη με στόχο να προβάλλει τα ήθη, τα έθιμα, και τις παραδόσεις του λαού μας στην στοά «Νίκου Γιανναδάκη» την Μεγάλη Τρίτη 15/4.
Στο Παγοποιείον. Στο χώρο μας το παρελθόν συναντάει το παρόν. Στο παρόν διαμορφώνουμε το μέλλον. Ανανεωθήκαμε και σας περιμένουμε για να σπάσουμε μαζί τον πάγο. Απολαύστε το καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας και γίνετε και εσείς μέρος της ιστορίας μας.
Κατά τη διάρκεια του δωρεάν δημιουργικού εργαστηρίου παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με τους γονείς τους γνώρισαν τον παλιό παραδοσιακό τρόπο βαφής των αυγών, αλλά και τις λαογραφικές ιστορίες γύρω από την όλη διαδικασία του αυγού, του κόκκινου χρώματος, και την σύνδεση τους με το Πάσχα.