Το Λιοτρίβι

Με επιτυχία το τουρνουά κολύμβησης «Τσέτσο Γκολομέεβ»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά «Τσέτσο Γκολομέεβ», το οποίο διοργάνωσε ο ΚΟΗ με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου και της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου στη μνήμη του προπονητή Τσέτσο Γκολομέεβ.


Στο Παγοποιείον. Στο χώρο μας το παρελθόν συναντάει το παρόν. Στο παρόν διαμορφώνουμε το μέλλον. Ανανεωθήκαμε και σας περιμένουμε για να σπάσουμε μαζί τον πάγο. Απολαύστε το καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας και γίνετε και εσείς μέρος της ιστορίας μας.




Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης ο οποίος παραβρέθηκε στους 11ους κολυμβητικούς αγώνες, εξήρε την προσωπικότητα αλλά και την συμβολή του αείμνηστου προπονητή στην ανάπτυξη και διάδοση της κολύμβησης στη νεολαία του Ηρακλείου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά αλλά και στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου ο οποίος κάθε χρόνο τιμά με την άψογη διοργάνωση - θεσμό τη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του Τσέτσο Γκολομέεβ.



Σημειώνεται ότι οι κολυμβητικοί αγώνες ανοικτής κατηγορίας, συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο καλεντάρι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τους αθλητές να φτάσουν πιο κοντά στους στόχους τους ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων του καλοκαιριού.