Πλουμή - Παραγιουδάκης

Παρεμβάσεις καθημερινότητας από το Δήμο Χερσονήσου


Σε μια σειρά από παρεμβάσεις που άπτονται του Πολιτισμού Καθημερινότητας, αλλά και της προετοιμασίας με αφορμή τη νέα αντιπλημμυρική περίοδο προχωρούν η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χερσονήσου και η Αντιδημαρχία, Ηλεκτροφωτισμού, Πρασίνου και Καθημερινότητας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Τηλέμαχο Ροδιτάκη.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Οι παρεμβάσεις των συνεργείων του Δήμου είναι καθημερινές, σε μια προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής δημοτών κι επισκεπτών, αύξησης της ασφάλειας, αλλά και βελτίωσης της εικόνας του Δήμου ευρύτερα. Ήδη, μέσα από τις εργασίες που υλοποιούν τα συνεργεία του Δήμου, έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις μεταξύ άλλων, στο Λιμένα Χερσονήσου, στο Κράσι, στο Σαραντάρι, σε δρόμους στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι, στο πάρκο Παναγιωτάκη, στο Μοχό, σε δημοτικά κοιμητήρια. Ο προγραμματισμός είναι καθημερινός, με τη Δημοτική Αρχή να έχει θέσει ως στόχο της τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, αλλά και της εξυπηρέτησης, ασφάλειας και προσβασιμότητας δημοτών κι επισκεπτών.





«Γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκτός από τον προγραμματισμό μεγάλων κι εμβληματικών δράσεων για το Δήμο μας, οι οποίες και προωθούνται στον μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων μας, υπάρχει και ο πολιτισμός καθημερινότητας, υπάρχουν οι μικρότερες αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις που μπορούν να αλλάξουν το σύνολο της εικόνας του Δήμου» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης και προσθέτει:



«Τα συνεργεία του Δήμου μας, μέσα από τον συντονισμό της αρμόδιας Αντιδημαρχίας και τον Αντιδήμαρχο κ. Ροδιτάκη, προχωρούν καθημερινά σε δράσεις που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ασφάλεια, την προσβασιμότητα και την εικόνα του Δήμου μας. Οι παρεμβάσεις είναι καθημερινές και θα συνεχίσουν να γίνονται με αμείωτη ένταση. Αντιλαμβανόμαστε πως οι ανάγκες είναι πολλές, όπως και οι απαιτήσεις. Στόχος μας είναι αυτές να ιεραρχούνται και να υλοποιούνται κατά προτεραιότητα προς όφελος όλων των δημοτών κι επισκεπτών του Δήμου μας».