Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Ιωάννα Καβρουλάκη για πρώτη φορά live στην Κρήτη: 27/8 στις Αρχνάνες και στις 28/8 στο Γεράνι Ρεθύμνου, με ελεύθερη είσοδο


Η Ioanna Kavroulaki γράφει τα τραγούδια της, παίζει και τραγουδάει. Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές και φρέσκες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της όσο και το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό της στυλ που ενώνει διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Μας συστήθηκε δισκογραφικά (2023) με τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «YFANTO», ένα μουσικό πολυσυλλεκτικό άλμπουμ που συνδυάζει ευφάνταστα το παλιό με το καινούργιο, την ηλεκτρονική ποπ με παραδοσιακά ακούσματα και ήχους της Μεσογείου!


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Έχει συνεργαστεί συναυλιακά και δισκογραφικά με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Κότσιρας, o Νίκος Στρατάκης, ο Βασίλης Καζούλλης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Αφανής Ήρωας, οι Onirama, ο Ορέστης Ντάντος κ.α.



Τον Μάρτιο του 2024 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μορφή ως καλεσμένη μαζί με τον Γιώργο Περρή και τον Γιώργο Παπαγεωργίου (Polkar)




Στα live της απολαμβάνουμε αγαπημένα τραγούδια που η δική της γενιά αγάπησε, ολόφρεσκα κομμάτια από τον προσωπικό της δίσκο «Υφαντό» καθώς και την πρωτόγνωρη μουσική προσέγγιση αγαπημένων μας τραγουδιών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, Η πολύπλευρη προσωπικότητα της Ιωάννας σε συνδυασμό με το magic touch της μουσικής της ομάδας μας παρασέρνουν σε μια πολύχρωμη και παράλληλα μυσταγωγική παράσταση.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ / ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30



Social Media:
Youtube: www.youtube.com/@IoannaKavroulaki
Instagram: www.instagram.com/ioannakavroulaki
Spotify: Ioanna Kavroulaki