Πλουμή - Παραγιουδάκης

Γίνε Πρόσκοπος!


Ο Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, μη πολιτική, παιδαγωγική και παγκόσμια κίνηση, για νέους και μεγάλους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης με έμφαση στην υπαίθρια ζωή. Η κίνηση δημιουργήθηκε το 1907 από τον Λόρδο Μπέηντεν Πάουελ και αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 10 εκατομμύρια μέλη σε περισσότερες από 160 χώρες και περιοχές.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


Το 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1914 και φέτος εορτάζει 110 χρόνια ζωής, από τότε προσφέρει σε εκατοντάδες οικογένειες της πόλης του Ηρακλείου όλα εκείνα τα συστατικά που θα κάνουν το παιδί ευτυχισμένο. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τις δράσεις μας που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο 17:00 – 19:00 στην παραλιακή Ηρακλείου,

ü Ενισχύουμε την αυτονομία και την αυτοπεποίθηση του παιδιού

ü Συνδυάζουμε το παιχνίδι με την μάθηση

ü Καλλιεργούμε σχέσεις ζωής

ü Καλλιεργούμε την ευαισθητοποίηση στα κοινά

Με λίγα λόγια, ο προσκοπισμός, συμβάλει στη διαμόρφωση ώριμων ενηλίκων που θα επιλέγουν την ευτυχία τους μέσα από τον δρόμο της προσπάθειας, της συνεργασίας και του ανθρωπισμού.










Ξεκινάμε Σάββατο 14/09/2024 και ώρα 17:00, στην Παραλιακή Ηρακλείου «Λ. Νεάρχου 10» πίσω από τον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου.