Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εβελίνα Μπάκιντα: «Η γυναικεία επιχειρηματικότητα πηγή έμπνευσης και καινοτομίας»


Δυναμικό παρών έδωσε η Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, ειδική στη Στρατηγική Marketing και διευθύνων σύμβουλος Chic Greek Business, κα Εβελίνα Μπάκιντα, στο 3ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337

Συγκεκριμένα, οι εργασίες του Φόρουμ πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου, από το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Η κα Μπάκιντα στο περιθώριο των διεργασιών του συνεδρίου συνομίλησε με σημαντικές προσωπικότητες της τοπικής επιχειρηματικότητας, της πολιτικής, διεθνείς παράγοντες, ενώ μέσα από το λόγο της καλωσόρισε το κοινό στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και υπογράμμισε τη σημασία του Φόρουμ, ως πηγή έμπνευσης και καινοτομίας.








Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και ιδιαίτερη τιμή να σας καλωσορίσω στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που διοργανώνουμε ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης σε συνεργασία με το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και την πρόεδρο του και Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, συμπατριώτισσά μας κ. Σοφία Κουνενάκη -Εφραίμογλου.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια προσωπική στιγμή από το παρελθόν. Σε μια συνάντηση με τον Σταύρο Αρναουτάκη, τον Περιφερειάρχη μας, με παρότρυνε να αναλάβουμε δράση και να κάνουμε κάτι σημαντικό για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Κρήτη καθώς έβλεπε τη δυναμική του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Η ευκαιρία ήρθε με τη σχεδίαση και την υλοποίηση αυτού του Συνεδρίου και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το ΕΕΔΕΓΕ και τα μέλη του, γυναίκες των επιμελητηρίων από όλη την Ελλάδα, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Και βεβαίως την κυρία Εφραίμογλου που με την ηγεσία της συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία αυτής της σημαντικής εκδήλωσης.

Σήμερα, το Συνέδριο αυτό αποτελεί ένα μοναδικό φόρουμ όπου η γυναικεία επιχειρηματικότητα γίνεται πηγή έμπνευσης και καινοτομίας. Με εξαιρετικούς ομιλητές, μεγάλη μας τιμή, και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης, πιστεύω ότι θα δούμε να αναδεικνύονται νέες ιδέες και συνεργασίες που θα ενισχύσουν τη θέση των γυναικών στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας και ανυπομονώ να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία μαζί σας».