Πλουμή - Παραγιουδάκης

Προτροπή Καλοκαιρινού για εορτασμούς χωρίς «πολεμικό κλίμα» σε Ναούς, γειτονιές και πλατείες


Προτροπή προς τους πολίτες να αποφύγουν την χρήση κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων πυροτεχνημάτων ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα, απευθύνει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




«Αυτές τις μέρες της κατάνυξης, της αγάπης και της αλληλεγγύης ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε άσκοπες, έως και παράνομες συνήθειες που τρομάζουν ανθρώπους, αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, τραυματίζουν και, μερικές φορές, σκοτώνουν. Ας αποφύγουμε την χρήση κροτίδων βεγγαλικών και αυτοσχέδιων πυροτεχνημάτων. Απευθύνω αυτή την έκκληση ως μια ταυτόχρονη πρόκληση προς τους συμπολίτες μας, να κάνουμε μαζί το Ηράκλειο μια πόλη που θα σέβεται και θα τιμά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις, χωρίς ακρότητες. Χωρίς να δημιουργείται «πολεμικό κλίμα» σε Ναούς, γειτονιές και πλατείες. Μπορούμε να τα καταφέρουμε; Νομίζω ναι. Αρκεί να το αποφασίσουμε. Θα είναι εύκολο; Ίσως όχι. Αλλά αξίζει να κάνουμε την αρχή. Από σήμερα.».