Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπέγραψε έργο αποκατάστασης ζημιών στον κόμβο Εξάντη Ρεθύμνου


Υπογράφηκε σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη η σύμβαση κατασκευής έργου για εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε καθορισμένες θέσεις στην θέση του κόμβου Εξάντη που βρίσκεται στα όρια του Δήμου Ρεθύμνου.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης. Η σύμβαση του έργου έχει ως αντικείμενο τις εργασίες αποκατάστασης του πρανούς ορύγματος και την προστασία των διερχομένων από καταπτώσεις στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην θέση του Κόμβου Εξάντη. Το έργο προστασίας περιλαμβάνει ελεύθερο πλέγμα υψηλής αντοχής καθώς και κατά περιοχές αγκύρωση των επισφαλών τμημάτων.

Στην υπογραφή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, ο Διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης και το στέλεχος της Υπηρεσίας Μαρία Παπαναστασίου.