Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής ο Χάρης Μαμουλάκης


Στην τελετή έναρξης της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής, που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασού του Δήμου Ηρακλείου από τις 26 έως τις 29 Απριλίου, παρευρέθηκε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ως εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Ο Χάρης Μαμουλάκης χαιρέτησε την έναρξη της Ολυμπιάδας, στην οποία συμμετέχουν 3.500 διαγωνιζόμενοι από 36 χώρες του κόσμου σε 19 αγωνιστικές κατηγορίες, επισημαίνοντας: «Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση για την Κρήτη, μια εκδήλωση εξωστρέφειας για τη χώρα. Οφείλουμε να επενδύσουμε στα νέα μυαλά της πατρίδας μας και ειδικά σε τομείς όπως είναι η ρομποτική, η τεχνική νοημοσύνη, οι νέες τεχνολογίες. Η 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής έχει δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον με μεγάλο πλήθος συμμετοχών από χώρες όλου του κόσμου και σίγουρα αυτό θα προσδώσει, μέσω της εξωστρέφειας, επιπρόσθετα οφέλη στην Κρήτη.».