Πλουμή - Παραγιουδάκης

Το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Απριλίου, η καρδιά του στίβου της Κρήτης θα κτυπά στο Ηράκλειο


Το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Απριλίου, η καρδιά του στίβου της Κρήτης θα κτυπά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο στάδιο και στο Ε.Α.Κ.Η (στάδιο Ελευθερίας), όπου θα διεξαχθούν οι Παγκρήτιοι Διασυλλογικοί αγώνες Ανδρών – Γυναικών – Κ20 και Κ16.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337



Τους αγώνες διοργανώνει η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με την συνδιοργάνωση και υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου, της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, του Ε.Α.Κ.Η. (Ελευθερίας) και του Συνδέσμου Κριτών στίβου Ηρακλείου.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν 24 σωματεία της Κρήτης με 700 περίπου αθλητές και αθλήτριες 14 ετών και μεγαλύτεροι - μεγαλύτερες, από τη Σητεία μέχρι το Καστέλι Κισάμου.

Μεταξύ των αθλητών – αθλητριών που θα συμμετέχουν θα είναι και πολλοί Έλληνες πρωταθλητές των σωματείων της Κρήτης, οι οποίοι το καλοκαίρι θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις με την εθνική μας ομάδα, στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά και στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.



Σε σχέση με τους αθλητές που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και θα αγωνιστούν στο Ηράκλειο, είναι το Σάββατο στη Σφυροβολία οι πρωταθλητές μας Χρήστος Φραντζεσκάκης και Μιχάλης Αναστασάκης (Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος), που είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης στο Ύψος η Παναγιώτα Δόση (Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος) και την Κυριακή στα 400 εμπόδια η Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ, αλλά θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο), που διεκδικούν την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες.