Πλουμή - Παραγιουδάκης

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Ηλία Λυγερό


Σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός με τον πρώην επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου Ηλία Λυγερό.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής και γόνιμης συζήτησης στο γραφείο του Δημάρχου, έγινε ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα που διαχειρίζεται η σημερινή Δημοτική Αρχή, η αναπτυξιακή προοπτική του Ηρακλείου, οι προκλήσεις του μέλλοντος κ.α.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου σε δήλωσή του αναφέρθηκε με επαινετικά λόγια στην προσφορά του Ηλία Λυγερού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι σημαντικό το να αναγνωρίζουμε την πορεία των ανθρώπων που έχουν συμβάλλει με κατάθεση ψυχής και που μπορούν και στο μέλλον να δώσουν πολλά στο Δήμο. «Για τον Ηλία Λυγερό, πέρα από την προσωπική μας φιλία, έχω να προσθέσω ότι έχει όχι απλώς ένα δείγμα γραφής, αλλά μια συνεχή γραφή η οποία είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Την νηφαλιότητα, την τεκμηρίωση, την καθαρή ματιά και πολλά από αυτά τα οποία είδε να έρχονται είναι ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε και εμείς σήμερα» επεσήμανε ο Δήμαρχος. Ο Αλέξης Καλοκαιρινός τόνισε επίσης ότι και η γνώση του Ηλία Λυγερού και η γνώμη του είναι εξαιρετικά πολύτιμες και σήμερα στο Δήμο και τον ίδιο προσωπικά. Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος Ηρακλείου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, η συνάντηση αυτή έγινε ακριβώς επ΄ ωφελεία των χαρακτηριστικών και των γνώσεων που έχει ο Ηλίας Λυγερός και το οποίο θα ήταν πολύ κρίμα να μην συνεχίσει να αξιοποιείται για το κοινό καλό.



Ο Ηλίας Λυγερός ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τα καλά του λόγια και τόνισε ότι καθήκον κάθε δημότη, ανεξάρτητα από ποια θέση είναι, εφόσον μπορεί να προσφέρει για το καλό της πόλης, να το προσφέρει. Παράλληλα εξήρε την αποφασιστικότητα και το σθένος του Αλέξη Καλοκαιρινού μετά τις εκλογές και ιδιαίτερα μετά το πρώτο τρίμηνο της θητείας του, να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες παραγωγικά και αναπτυξιακά και κυρίως με πολύ μεγάλη προσήλωση στο να δώσει στο Ηράκλειο ένα άλλο χαρακτήρα, να βάλει σε μια τροχιά ανάπτυξης την πόλη και να επιλύσει τα προβλήματα. «Εύχομαι καλή επιτυχία, θα είμαι δίπλα του όποτε και όταν θελήσει και για οτιδήποτε» κατέληξε ο Ηλίας Λυγερός.