Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αυτοψία στους χώρους εργασιών του Café Marina


Σε αυτοψία στους χώρους εργασιών του Café Marina στο Ενετικό λιμάνι της πόλης του Ηρακλείου προχώρησαν χθες, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ κ. Κώστας Βαρβεράκης, η Αντιπρόεδρος κα. Μάρα Παναγιωτάκη παρουσία του Διευθυντή του Τομέα Κατασκευών και Αυτεπιστασίας της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ κ. Παναγιώτη Κουγκούλιου.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337



Στη δυτική πλευρά του Café Marina εκτελούνται από τη ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του προβόλου μετόπης και των υδρορροών ομβρίων. Στόχος των εργασιών είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών και η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων της επιχείρησης.



Ο πρόεδρος κ. Κώστας Βαρβεράκης επεσήμανε ότι «με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως η εξέλιξη του έργου που εκτελείται στο χώρο του Café Marina είναι ομαλή και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Η ανάπτυξη των υποδομών της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ είναι πάντα ψηλά στην ατζέντα έτσι ώστε και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν άριστων υπηρεσιών και οι εργαζόμενοι να βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον».