Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας


Συνάντηση εργασίας με το Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανάπτυξη και την καθημερινότητα της ιστορικής περιοχής της πόλης του Ηρακλείου. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συμεών Χούπας τόνισε την ανάγκη επίσπευσης της υλοποίησης της μελέτης ανάπλασης της Αγίας Τριάδας έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η προβλεπόμενη χρηματοδότηση με την επόμενη Πρόσκληση από την Διαχειριστική Αρχή. Τη συζήτηση απασχόλησαν επίσης η ανάπλαση της οδού Δελημάρκου, οι διανοίξεις οδών της περιοχής, το πράσινο, η καθαριότητα, ο φωτισμός, η στάθμευση των κατοίκων καθώς και η αποκατάσταση της φάμπρικας Ανωγειανάκη.Σχετικά με την φάμπρικα Ανωγειανάκη, ο Δήμαρχος Ηρακλείου υπενθύμισε στον Σύλλογο ότι έχει εγκριθεί από την Δημοτική Επιτροπή το πρακτικό κατακύρωσης της επιτροπής του διαγωνισμού για την ανάθεση εκτέλεσης της μελέτης που αφορά την αποκατάσταση του διατηρητέου κτηρίου. Ο Αλέξης Καλοκαιρινός τόνισε επίσης ότι η ανάδειξη της περιοχής της Αγίας Τριάδας αποτελεί στοίχημα για την Δημοτική Αρχή και διαβεβαίωσε ότι τα θέματα που συζητήθηκαν θα διοχετευθούν στις αρμόδιες Αντιδημαρχίες και Υπηρεσίες του Δήμου.

«Τέτοιες συζητήσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες καθώς ενισχύουν την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων Υπηρεσιών προς τους δημότες» ανέφερε ο Αλέξης Καλοκαιρινός μετά το τέλος της συνάντησης. Τα μέλη του Συλλόγου ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για το ενδιαφέρον του για την περιοχή της Αγίας Τριάδας και εξέφρασαν την πρόθεση τους να συνεργαστούν στενά με το Δήμο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αναβίωσης της ιστορικής περιοχής της πόλης καθώς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Αμαργιωτάκης και τα μέλη Γιάννης Ζερβός, Γωγώ Πετραλή και Πάνος Σουράς.