Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι η μόνη διέξοδος στις ανάγκες των πολλών - Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη


Με την ολοκλήρωση του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




«Το συνέδριο μίλησε! Οι τίτλοι τέλους στην εσωστρέφεια και στη τοξικότητα έπεσαν. Έχουμε την ιστορική πολιτικά ευθύνη να σεβαστούμε την ετυμηγορία.

Με ομοψυχία θα συμπορευτούμε για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, θα αφήσουμε πίσω τις όποιες διαφορές αλλά και θα συνθέσουμε το σχέδιο με το οποίο θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Η κοινωνία το έχει ανάγκη. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ένα συμπαγές και δημοκρατικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που δίνει φωνή στα μέλη του.

Είμαστε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το λαό και να αποτελέσουμε το κύριο ανάχωμα στην κυβερνητική πολιτική που ασκεί η ΝΔ. Με τεκμηριωμένες θέσεις που αποτελούν τις λύσεις στα προβλήματα που «μαστίζουν» τους πολλούς. Όσους διαχρονικά σηκώνουν τα βάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία είναι η μόνη διέξοδος στις ανάγκες των πολλών. Και στη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, το μήνυμά μας πρέπει να είναι ηχηρό. Όλες και όλοι μαζί. Μία γροθιά. Η προοδευτική αντεπίθεση ξεκίνησε.».