Πλουμή - Παραγιουδάκης

Θλίψη για τον θάνατο του Μανόλη Γαρεφαλάκη


Μόνο θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Μανόλη Γαρεφαλάκη, επί χρόνια διευθυντή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου και πεθερού του Τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη.


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337




Ο Μανόλης Γαρεφαλάκης έφυγε από τη ζωή το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 15/2 στις 16:00 στους Ασκούς.

Από την ομάδα του iraklioblog ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Ο αποχαιρετισμός του Χάρη Μαμουλάκη

Ο καλύτερος μου φίλος, ο πεθερός μου και παππούς των παιδιών μου έφυγε καθώς ξημέρωνε.
Ο Μανόλης Γαρεφαλάκης. Στον κήπο του που τόσο φρόντιζε, η ζωή κυλάει, τα περιστέρια πετούν γύρω από το σπίτι, η λεμονιά που τόσο καμάρωνε λυγίζει ελαφρά τις κορφές της σαν σε αποχαιρετισμό, και όλοι εμείς τριγύρω να μην πιστεύουμε ακόμη ότι δεν είναι πια ανάμεσα μας.
Ο αποχαιρετισμός, την Πέμπτη 15/2 στις 4μμ, στους Ασκούς Πεδιάδας.


Δήλωση του πρώην Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη για τον Μανόλη Γαρεφαλάκη

Με πόνο ψυχής αποχαιρετάμε τον Μανόλη Γαρεφαλάκη. Τον δικό μας Μανόλη.
Τον συμπέθερο αλλά και πολύ καλό φίλο. Τον ακούραστο συνεργάτη. Τον δημοκράτη και αγωνιστή. Τον άψογο οικογενειάρχη. Το ανήσυχο πνεύμα.
Τι να πρωτοθυμηθώ από την κοινή μας πορεία; Τις ατέλειωτες συζητήσεις μας; Τις παρέες και τις χαρές; Τον αγώνα μας στο Μαλεβίζι; Τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς για όλα όσα συνέβεναν γύρω μας;
Είναι τόσες πολλές και τόσο ιδιαίτερες όλες αυτές οι αναμνήσεις. Τόσο σημαντικές και τόσο μοναδικές όλες οι στιγμές και οι εμπειρίες που μαζί βιώσαμε καλέ μου Μανόλη.
Ένα είναι βέβαιο: Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
Καλό σου ταξίδι!


Η Ένωση Ηρακλείου αποχαιρετά τον Μανόλη Γαρεφαλάκη

«Με βαθύτατη θλίψη ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Ένωσης Ηρακλείου αποχαιρετούν τον Μανώλη Γαρεφαλάκη, που επί 40 χρόνια υπηρέτησε την Ένωση Ηρακλείου και το Συνεταιριστικό και Συνδικαλιστικό κίνημα, με αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και συνέπεια.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Ηρακλείου σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι και να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του, όπως και να δωρίσει το ποσό των 200,00€ στην Ενορία των Ασκών Πεδιάδος, χωριό καταγωγής του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».