Πλουμή - Παραγιουδάκης

Να βάλουμε φρένο στην υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας

 


Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την Παγκρήτια κινητοποίηση στήριξης της Δημόσιας Υγείας

Ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με αφορμή την Παγκρήτια κινητοποίηση Συλλόγων και Φορέων για την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:


ΚΟΣΜΗΜΑ Πλουμή - Παραγιουδάκης. Σε κάθε όμορφη στιγμή, δίπλα σας με αγάπη! Ηράκλειο οδός 1821 & Κόσμων γωνία, τ.2810333337


«Για μια ακόμη φορά, οι πολίτες και οι φορείς της Κρήτης έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση της ΝΔ: Να σταματήσει την υλοποιούμενη υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η απαξίωση της Δημόσιας Υγείας, όπως και της Δημόσιας Παιδείας, των Δημοσίων Μεταφορών, του Δημόσιου Χώρου, η υλοποίηση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών της ΝΔ, μας βρίσκει όλες και όλους αντίθετους. Γι’ αυτό και αγωνιζόμαστε, τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου.

Η Δημόσια Υγεία είναι αγαθό και δικαίωμα των πολιτών. Είναι μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις και θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για να διατηρήσουμε ακέραιο τον χαρακτήρα της.».