Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ευχές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

 


Ευχές Περιφερειάρχη στους μαθητές της Κρήτης για την έναρξη των Πανελλαδικών.

Σε δήλωση-μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αναφέρει:




«Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Κρήτης. Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία απαιτεί προετοιμασία, προσπάθεια και αισιοδοξία. Οι νέες και οι νέοι, οι αυριανοί ακαδημαϊκοί πολίτες, εγγυώνται ένα ασφαλέστερο μέλλον για την πατρίδα και τον τόπο μας.
Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε τους γονείς και τους καθηγητές, οι οποίοι στηρίζουν διαρκώς την προσπάθεια των μαθητών και μοιράζονται μαζί τους τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας των τελευταίων χρόνων. Καλή επιτυχία σε όλους.»


Ευχές Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 για τους μαθητές των ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης δήλωσε:
«Εύχομαι στους νέους και τις νέες του Δήμου μας που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και συγκέντρωση, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν, όχι μόνο μια «γέφυρα» προς το Πανεπιστήμιο, αλλά μια από τις «γέφυρες» προς τη Γνώση. Να ξέρουν όμως, ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν καθορίζουν την πορεία της ζωής τους και δεν αποτελούν μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων τους. Ακόμη κι αν η προσπάθεια τους αυτή δε στεφθεί με επιτυχία να θυμούνται ότι ούτε τα όνειρα, ούτε οι ευκαιρίες σταματούν εδώ. Στη ζωή μας εξάλλου οι εξετάσεις δεν τελειώνουν ποτέ.
Εύχομαι επίσης καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν τους μαθητές και μοιράζονται μαζί τους σιωπηλά την αγωνία τους.
Οι ευχές μας και η σκέψη μας τους συνοδεύουν.
Καλή επιτυχία!»


ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΓΚΟΥ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος εκφράζει τις ευχές του για καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλαδικές.
Στο μήνυμά του αναφέρει :
«Αγαπητά μας παιδιά,
Έχετε τις ευχές όλων μας για να δώσετε με αισιοδοξία, υγεία, δύναμη και ψυχραιμία αυτόν τον αγώνα και να βγείτε νικητές.
Να δώσετε αυτήν τη μάχη με αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, χωρίς υπερβολικό άγχος, γνωρίζοντας ότι τα όνειρα δεν τελειώνουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Εύχομαι να ολοκληρώσετε επιτυχώς την προσπάθεια που έχετε από καιρό αρχίσει και να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα σε όλα τα στάδια της ζωής σας.
Σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, δίπλα σε εσάς, τους γονείς και τους καθηγητές, σας συντροφεύουν οι ευχές και η στήριξη όλων μας.
Μέσα από την καρδιά μου, σας εύχομαι καλή και δυναμική πορεία».