Πλουμή - Παραγιουδάκης

VOUCHER «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες»

Το VOUCHER «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες» που υλοποιείται από το Κε.Δι.Βι.Μ Ευρωανάπτυξη βρίσκεται στο τέλος του με πολύ ικανοποιητική δραστηριότητα και από την διαφορετική μορφή που είχε έναντι άλλων δράσεων αλλά και από τον νέο τύπο δράσης και εφαρμογής του.




Τα τμήματα/προγράμματα που εκτελούνται από τον φορέα μας θα βρίσκονται σε επίσκεψη την ημέρα Σάββατο 26/11/2022 και από ώρα 13.00 στην έκθεση καινοτομίας στις Γούβες Ηρακλείου.

Η επίσκεψη αυτή δεν αποτελεί μέρος του προγράμματος αλλά επένδυση από τους Ενήλικες συμμετέχοντες, σε Γνώση – Ικανότητα- και αλλαγή Στάσης, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους κου Μπαλή Σωτήρη.

Η καινοτομία στον τρόπο διαχείρισης και εκτέλεσης τέτοιων έργων μας δίνει την δύναμη να θεωρούμε την επίσκεψη μας αυτή οργανωμένα από τους συμμετέχοντες ως καινοτομία στο χώρο της δια βίου Μάθησης.

Κάθε δράση που αφορά την καινοτομία είναι θετική για εμάς.

Η δράση (το πρόγραμμα κατάρτισης) υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.