Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να… “ρίξει όλο το πλατό” – Νέο βίντεο με το ντου της δημοσιογράφου και μπράβων στην παράσταση του Ζαραλίκου (video)

Ένα νέο βίντεο ρίχνει περισσότερο φως σε όσα τραγικά συνέβησαν χτες στο θέατρο “Τζένη Καρέζη”, με την τραμπούκικη επίθεση που διέκοψε την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου “200 χρόνια δανεικά”.



Όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο, δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο “αγανακτισμένο θεατή”, αλλά για τη Σάσα Σταμάτη, που είναι δημοσιογράφος στον όμιλο του Μαρινάκη -“Παραπολιτικά”- και κάνει “οργανωμένο πέσιμο” στον κωμικό, στο σημείο που αναφέρεται στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού, ενώ φαίνεται να έχει ως συνοδεία μπράβους.

Η συγκεκριμένη κυρία, μάλιστα, λέει στον κωμικό -που είναι δηλωμένος οπαδός της ΑΕΚ- ότι… “είναι φίλος του Μελισσανίδη” και ότι -τάχα- δε λέει τίποτα για αυτόν στο έργο του. Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ο κόσμος εξοργισμένος από το “ντου”, μπήκε ασπίδα μπροστά στον Ζαραλίκο, πετώντας έξω από το θέατρο όσους έδρασαν σαν τσάτσοι…

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Χρ. Ζαραλίκος συγκράτησε την ψυχραιμία του, προσπαθούσε συνεχώς να αποκλιμακώσει την κατάσταση, αλλά και να προστατέψει τους θρασύδειλους δράστες από την οργή του κοινού, λέγοντας “εδώ δε βρίζουμε”, “θα βγουν οι άνθρωποι, αφού δεν τους αρέσει…”

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που πιάνει το επεισόδιο, σχεδόν από την αρχή.