Πλουμή - Παραγιουδάκης

Προσφορά 80.000 μάσκες στην Περιφέρεια Κρήτης για τα εμβολιαστικά κέντρα του νησιού


Εκατό εξήντα κούτες των 500 μασκών παραδόθηκαν το πρωί στην Περιφέρεια Κρήτης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρου Ν. Βαμβακά, από τον εκπρόσωπο της Κρητικής εταιρείας «Σ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.» Ελευθέριο Κασιμάτη για την κάλυψη-όπως είπε- των αναγκών των κέντρων εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που λειτουργούν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Πρόκειται για μάσκες μιας χρήσης που παράγει η ίδια η εταιρεία στο εργοστάσιο της που εδρεύει στις Μουρνιές Χανίων. 




Ο κ. Κασιμάτης όπως ανέφερε στη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Βαμβακά, η εταιρεία τους είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένη στα θέματα κοινωνικής ευθύνης και «θέληση της είναι με την προσφορά αυτή να υποστηρίξει έμπρακτα τους επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στις επάλξεις του αγώνα για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στη χώρα και των συμπατριωτών μας που θα θελήσουν να εμβολιαστούν».




Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε την εταιρεία για την κοινωνική της προσφορά και την ουσιαστική συνδρομή της στο έργο των εμβολιαστικών κέντρων της Κρήτης, προσθέτοντας ότι, πρόκειται για μια ακόμη πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που θα συμβάλει στην ενίσχυση της προστασίας και της ασφάλειας των επαγγελματιών υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του εμβολιασμού.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς κατά την παράδοση παραλαβή του υγειονομικού υλικού ευχαρίστησε τον κ. Κασιμάτη για την προσφορά του προσθέτοντας ότι οι μάσκες θα παραδοθούν, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια, προκειμένου να διατεθούν στα κέντρα εμβολιασμού του νησιού, βάσει των αντίστοιχων υγειονομικών αναγκών.