Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εργαζομένων της Παγκρήτιας Τράπεζας για την αποχώρηση της Χρυσάνθης Παπαδοπούλου


Με αφορμή το Δελτίο Τύπου για την παραίτηση της κας Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από τη θέση της Ανώτερης Γενικής Διευθύντριας της Παγκρήτιας Τράπεζας, ο Σύλλογος Εργαζομένων και το σύνολο του προσωπικού, πραγματικά εκφράζει την λύπη του. 

Το γεγονός της αποχώρησης αυτής, γίνεται αφορμή για την αναγνώριση της προσφοράς της κας Παπαδοπούλου, για όσο χρόνο υπηρέτησε στην Τράπεζα. Θεωρούμε ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε δύσκολη συγκυρία, αλλά και πολλά σημαντικά νέα project της Τράπεζας είναι σε εξέλιξη, η συνδρομή της θα ήταν απαραίτητη και καθοριστική.





Ανεξαρτήτως των λόγων της αποχώρησης που σίγουρα δεν ήταν προσωπικοί, η κα Παπαδοπούλου επέδειξε ιδιαίτερο εργασιακό ζήλο και προσπάθησε και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, να εξελίξει την Τράπεζα, να προσελκύσει νέο πελατολόγιο, να δημιουργήσει νέες διευθύνσεις που ήταν απαραίτητες και δεν υπήρχαν μέχρι τώρα και να υλοποιήσει νέα προϊόντα και διαδικασίες με μοναδικό σκοπό την ανάπτυξη και την διασφάλιση της Τράπεζας και την μετατροπή της σε ένα σύγχρονο και καινοτόμο Τραπεζικό ίδρυμα.



Την ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά και για την πολύ καλή και αποδοτική συνεργασία, ανεξαρτήτως διαφωνιών σε επιμέρους θέματα που υπήρξαν μεταξύ μας κατά διαστήματα.



Κλείνοντας το 2020 και έχοντας ήδη τρεις αποχωρήσεις από την Τράπεζα σε επίπεδο Γενικών Διευθυντών, θεωρούμε ότι, τόσες γρήγορες αλλαγές και αποφάσεις σε μια δύσκολη περίοδο πανδημίας και οικονομικών προβλημάτων, δεν συμβαδίζουν και δεν δημιουργούν προϋποθέσεις για μια προσπέραση των όποιων δυσκολιών και εκτιμούμε ότι θα σταθούν εμπόδιο στην ομαλή διαχείριση, προάσπιση, ανάπτυξη, διατήρηση και μετάβαση της Τράπεζας στην επόμενη χρονική περίοδο.

Ελπίζουμε το νέο στέλεχος που θα αναλάβει να καταφέρει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για όλα τα παραπάνω.
Τέλος να της ευχηθούμε να είναι υγιής και καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει από δω και στο εξής.

Με τιμή,
Το Δ.Σ του Σ.Ε.ΠΑ.ΣΥ.Τ.