Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου για το Ηράκλειο Ο.Α.Α.


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου στηρίζει ομόφωνα το αίτημα του Ομίλου Αντισφαιρίσεως και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» να ζητήσει με αίτηση θεραπείας την ανάκληση των όρων 2 και 3 της απόφασης ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΔΒΜΑ/ΤΒΜΑΧΜΑΕ/350391/246841/4099/1542/7-7-2020 (με βάση την γνωμοδότηση του ΚΑΣ 24/23-06-2020( θέμα 11ο), ώστε να μην αποκοπεί η σύνδεση μεταξύ του Προμαχώνα και της Τάφρου για να μην οδηγηθεί ο Ο.Α.Α.Η. σε βίαιη διακοπή της λειτουργίας του, δηλαδή να μπορεί να λειτουργήσει το εργοτάξιο απρόσκοπτα με την ταυτόχρονη λειτουργία των 8 γηπέδων αντισφαίρισης και την σύγχρονη λειτουργία και σύνδεση των απαραίτητων εγκαταστάσεων. 





--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!




Η ανάκληση των όρων 2 και 3 της απόφασης ώστε να μην αποκοπεί η σύνδεση μεταξύ του Προμαχώνα και της Τάφρου, είναι υψίστης σημασίας, για εξαιρετικά σημαντικούς λόγους ασφάλειας μικρών αθλητών και λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης.