Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με συσκέψεις για το θεαθήναι, τα προβλήματα δεν λύνονται


Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μ. Βορίδη κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:



--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!



«Ένα από τα βασικά προβλήματα που υπάρχει στην Κυβέρνηση της ΝΔ, είναι ότι οι Υπουργοί της δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς η δήλωση του κ. Βορίδη κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποίησε με εκπροσώπους αγροτικών φορέων στο Ηράκλειο, ότι «πάμε καλά στον πρωτογενή τομέα». Προφανώς δεν έχει εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει στην κρητική – και όχι μόνο – ύπαιθρο, δεν έχει ιδέα για τις σοδειές που σαπίζουν στα χωράφια, δεν έχει ακούσει για τις ζημιές των παραγωγών εξαιτίας (και) της κατάρρευσης του τουρισμού, για τις δυσκολίες και τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του τόπου μας. Και σίγουρα, με το να συγκαλεί συσκέψεις για το θεαθήναι, τα προβλήματα δεν λύνονται».